Американският актьор Джони Уактор е застрелян в Лос Анджелис от

...
 Американският актьор Джони Уактор е застрелян в Лос Анджелис от
Коментари Харесай

Американски актьор е застрелян при опит за кражба

 

Американският артист Джони Уактор е убит в Лос Анджелис от апаш, който се опитвал да открадне част от колата му. 37-годишният артист получава съдбовни пострадвания, откакто се пробва да спре трима мъже, опитващи се да демонтират катализатора от паркирания му автомобил, написа Си Ен Ен.

Уактор, който преди този момент е взел участие в американски сериал General Hospital, е разгласен за мъртъв рано в събота.

„ След повече от десетилетие дружно, той ще остави дупка в сърцата ни вечно “, сподели неговият сътрудник Дейвид Шаул.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Майката на Уактор Скарлет описа пред NBC4, че синът ѝ се прибирал към колата си след работа и видял някакъв мъж до нея.

Без да подозира заплаха, той се доближил, с цел да го попита какво се случва, след което бил прострелян, сподели дамата.

Той оказва помощ на Робърт де Ниро, Сандра Бълок и Джак Никълсън в кариерите им

Тя добави, че обвиненият е избягал дружно с още двама мъже. Каталитичните конвертори са скъпа цел за крадците, защото съдържат благородни метали, които могат да бъдат продадени.

Инцидентът е станал на ъгъла на бул. „ Уест Пико “ и улица „ Саут Хоуп “ в центъра на Лос Анджелис. Извършителите не са хванати.

В почитта, споделена от продуцентите на General Hospital, се споделя, че роденият в Южна Каролина Уактър е бил „ в действителност уникален и е било наслаждение да се работи с него всеки ден “.

Освен двегодишния си престой в сериала, Уактор взе участие и в сериала „ Сибир “ на NBC от 2013 година и се снима в два епизода на „ Западен свят “ на HBO.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР